در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته ها
  • #3143

    محمد
    سرپرست کل

    تریاک ، روش مصرف و عوارض

    تریاک در دسته مواد افیونی طبقه بندی شده و از شیره گرز نارس گیاه خشخاش بدست می آید. معمولا به رنگ قهوه ای و با قوام خمیری است. بویی تند و مزه تلخ دارد، هنگام سوختن بویی شبیه به چسب دوقلو دارد. به صورت لول ، حب و یا کیک می باشد.
    پس از تدخین ماده ای به رنگ  قهوهای سوخته باقی می ماند که گاهی آن را در آب حل می کنند و شربت بنفش رنگی بدست می آید که مصرف می گردد. گاهی سوخته تریاک را در آب حل کرده، جوشانده و از صافی رد می کنند، مانده ( تفاله) را دوباره حرارت داده ماده خمیری وسفتی بدست می آید که قهوه ای روشن است و شیره نامیده می شود و با نگاری استعمال می گردد.

    تریاک

    روش های مصرف تریاک :
    تدخین تریاک : با منقل و وافور، سیخ و سرنگ، قلقلی و چپق.
    مصرف خوراکی : حب خوردن، حل در چای؛ این نوع مصرف تریاک در افرادی که بیماری جسمی طولانی داشته و یا مدت طولانی مصرف تدخین دارند رواج دارد.
    تزریق : در آب حل کرده کمی حرارت داده روی پنبه یا اسفنج ریخته با سرنگ می کشند ، این نوع مصرف در بین افراد بی بضاعت رواج دارد.
    گاهی با ایجاد تغییرات شیمیایی در تریاک، موادی به صورت مایع و قابل تزریق به نامهایی چون نم جیزک و نورجیزک در بازار مواد مخدر توزیع می گردد که علاوه بر اثرات اعتیاد آور بالا، به خاطر دارا بودن مواد سمی مختلف ( سیانور ، آلاینده های میکروبی و..) از نظر مسمومیت ، ابتلا به بیماریهای ویروسی و احتمال مرگ، بسیار خطر ناک می باشند.

    عوارض جسمانی

    • مشکلات دهان و دندان
    • زخم معده و عفونت ریوی
    • یبوست
    • سکته و نارسایی قلبی
    • سوء تغزیه
    • ناتوانی جنسی کاهش احساس درد

     عوارض روانی

    • افسردگی
    • گیجی
    • تشنج
    • اختلال خلق

     

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.